Maak kennis met het verhuur van Auto Oomen in Bavel

menu_img_middle_image_1549958208.jpg

Verhuur

AutoOomen Autoverhuur en leasing is een onderdeel van AutoOomen. Dit om nog beter op de mobiliteitsbehoefte van u ( particulier en zakelijke gebruiker ) in te spelen. Onze kracht in de autoverhuur is het aanbieden van diversiteit, flexibiliteit en maatwerk.

Diversiteit
Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met verhuur voor zowel de particuliere als de zakelijk klant. Of u nu opzoek bent naar een personenauto, een bedrijfsauto, verhuur voor de korte of lange termijn of leasing, wij bieden u alle mogelijkheden aan.

Flexibiliteit
Naast onze diversiteit kenmerkt flexibiliteit ons. In de verhuur is het van belang dat je de juiste auto, op het juiste moment, op de juiste plaats hebt staan. Of het nu gaat om een tijdelijke uitbreiding of om het vervangen van een stilgevallen auto. Dan is het van belang dat u kunt rekenen op een representatieve auto van goede kwaliteit.

Maatwerk
Onze derde kwaliteit is maatwerk. Zo gelden er voor de verhuur van 1 dag andere voorwaarden en tarieven dan verhuur voor de lang(er)e termijn.
 

U bent van harte welkom

Wij staan zes dagen per week voor u klaar. Kom langs in onze gezellige showroom.

main_contact_person_image_1549888326.jpg
Contactgegevens

Vakgarage AutoOomen
Ambachtsweg 1
4854 MK Bavel

T +31 (0161) 437 437
F +31 (0161) 431 086
E info@autooomen.nl

Vragen of interesse?

Bent u bekend met onze andere services?

Wij zorgen ervoor dat alles voor, tijdens en na de aankoop van uw auto geregeld is. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

menu_img_sub_menu_image_1552500814.jpg

Garantie

Als Bovaglid kunnen wij u de Bovag-garantiepas aanbieden. Dit indien u een gebruikte auto koopt met Bovag-garantie. Uiteraard bieden wij u de zekerheid omtrent de afgelezen kilometerstand middels de nationale autopas.

menu_sub_menu_image_1549881181.jpg

Financiering

Heeft u uw droomauto gevonden, maar wilt u deze liever maandelijks betalen? Dat kan. Wij bieden financieringsmogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

menu_img_sub_menu_image_1553669121.jpg

Verhuur

AutoOomen Autoverhuur en leasing is een onderdeel van AutoOomen. Dit om nog beter op de mobiliteitsbehoefte van u (particulier en zakelijke gebruiker) in te spelen. Onze kracht in de autoverhuur is het aanbieden van diversiteit, flexibiliteit en maatwerk.

product_nxt.png
product_prev.png
MorgenInternet