loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ons bedrijf

Wij zijn een onafhankelijk universeel mobiliteitsbedrijf aangesloten bij Bovag. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van alle merken auto's, maar ook voor reparatie en onderhoud.

Per 1 januari 2020 zijn wij Volvo specialist in Bavel en omgeving. Smeekens en de kwaliteit van Smeekens blijft dus bestaan, het enige verschil is dat de garage niet in Ulvenhout te vinden is, maar in Bavel.

De Volvo-specialist Smeekens

Na meer dan dertig jaar hebben Frank en Els Smeekens besloten dat het tijd werd om wat rustiger aan te doen. Met die beslissing begon de zoektocht naar een garage die volgens hen geschikt zou zijn om de specialisatie in Volvo’s voort te zetten. Met alle ervaring, kennis, kunde én het personeel klopten zij bij ons, AutoOomen, aan. Wij konden deze mooie kans natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan.

Image 0

"Betrouwbare
auto's voor u op
voorraad”

Welkom bij
AutoOomen

Mark Oomen en Goyke van Lier. Door ons enthousiasme en jarenlange ervaring in de automobielbranche zijn wij voor u een ter zake kundige gesprekspartner. Ervaring die zich voor u vertaalt in: één acceptabel prijsniveau, originaliteit, maatwerk en kwaliteit.

Kwaliteit is waar het om draait! Maar laten we de gezelligheid niet vergeten. In onze gezellige en sfeervolle bar bent u altijd welkom voor een vers kopje koffie.

88

Auto’s op
voorraad

2004

Sinds

4,3/5

Google beoordeling

Onze collega’s

Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in de auto-branche. Door hun kennis en kunde is uw (bedrijfs-) auto bij ons in goede handen.

Neem een kijkje

U bent van harte welkom om een langs te komen voor een kop koffie, met een medewerker van AutoOomen van gedachten te wisselen of AutoOomen iets voor u kan betekenen.

Morgen Internet - Zorgeloos website